Eigenaar Olav de Vries

 

Mogen we ons even voorstellen ?

We zijn als familiebedrijf begonnen met deze webwinkel in de winter van 2014/2015 en zijn daarna flink gegroeid.

Inmiddels staan onze zwembaden en jacuzzi's door geheel Nederland, België en Duitsland. En daar zijn we best trots op...

We zijn  begonnen met zwembaden4fun nadat we in het voorjaar van 2014 zelf een Intex jacuzzi kochten voor in onze eigen tuin.. We waren gelijk enthousiast en niet alleen wij, maar ook iedereen die op bezoek kwam bij ons ook en iedereen wilde er graag meer over weten. Het is zó fijn om in je tuin lekker in je eigen jacuzzi te kunnen genieten.

Intex heeft ook veel aan het design ontwikkeld en het is gewoon een mooi, cool, hip produkt die veel mensen ook graag zelf in de tuin willen hebben.

We zijn ook vanaf de start gelijk een breed assortiment aan Intex zwembaden gaan verkopen. Je kent ze vast wel, de opzetzwembaden die ongetwijfeld ook bij jou in de buurt te vinden zijn, ideaal in gebruiksgemak, makkelijk op te zetten en gegarandeerd speel-/spetterplezier voor jong en oud.

In de loop der jaren hebben we heel veel speciaistische kennis op gedaan van onze produkten, zowel door onze eigen ervaringen met het gebruik ervan als ook door ervaingen van onze klanten.

Wat ons door de jaren heen is blijven kenmerken als familliebedrijf is onze grote aandacht voor onze klanten. Dat zeggen natuurlijk meer bedrijven, maar als je aanmaal contact met ons hebt gehad, dan zul je begrijpen wat we bedoelen. We zijn 7 dagen per week bereikbaar en reageren altijd snel op berichten en als we een keer een oproep missen, dan bellen we later altijd zelf terug.

Ook als er een keer iets niet goed gaat met een levering of een produkt, staan we uiteraard voor onze klanten klaar ! Vaak kunnen we vragen/problemen zelf oplossen en soms moeten we onze kanten doorverwijzen naar de klantenservice van Intex, maar een oplossing komt er altijd sowieso!

Er zijn mensen die een eerdere  negatieve ervaring hebben gehad met een andere webshop die niet betrouwbaar bleek. We kunnen ons voorstellen dat je dan even 2x extra nadenkt voordat je opnieuw online gaat bestellen. As je dergelijke twijfels hebt dan kun je altijd voordat je een bestelling bij ons plaatst, contact met ons opnemen zodat we kunnen bespreken waarmee we je zouden kunnen helpen om je twijfels of vragen weg te nemen.

Tot zover even deze introductie over ons zelf, op deze en de onderliggende pagina's kun je nog veel meer informatie vinden.

We hopen je als nieuwe klant te mogen begroeten, in ieder geval veel winkelplezier alvast gewenst !

Olav de Vries

oprichter/eigenaar

 

 

 

 

 

 

Hoe kun je ons bereiken ?

  • Per mail, 7 dagen per week, overdag en in de avond
  • Mailen kan naar info@zwembaden4fun.nl of via ons contactformulier

Veilig en betrouwbaar winkelen!

 

Onze klantenwaardering is hoog:

  • Gemiddeld waarderen onze klanten ons met een 9,7
  • 97%  beveelt zwembaden4fun aan
  • 300+ beoordelingen

Veilig en makkelijk betalen

 

© 2015 - 2024 Zwembaden4fun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel