Onze bereikbaarheidis als volgt:

Wij zijn 7 dagen per week snel en goed te bereiken. Op alle dagen van de week per mail met altijd snelle reacties, telefonisch op doordeweekse dagen in de avonden en in het weekeinde op onderstaande tijdstippen.

We zijn tijdelijk alleen per mail bereikbaar, je kunt altijd een bericht voor ons achferlaten onder de button "Contact".

of natuurlijk rechtstreeks per mail via info@zwembaden4fun.nl

Verzendkosten:

Wij berekenen GEEN verzendkosten bij bestellingen met een totale waarde van € 125 of hoger incl btw.

Voor bestellingen onder de € 125 rekenen wij voor een alfevering in Nederland een bedrag van € 6,95 en naar Belgie van € 8,45

BTW:

Al onze prijzen zijn inclusief BTW

Betaalwijzen:

Je lunt bij ons kiezen uit de volgende betaalwijzen:

-Betaling bij je bestelling, op veilige wijze via Ideal, deze dienst bieden wij gratis aan

-Betaling bij je bestelling, op veilige wijze via Paypal, hiervoor vragen wij u een bijdrage in de kosten van 1,5% van het aankoopbedrag

-Voor onze Belgische klanten bieden wij Bancontact/Mister Cash aan, deze dienst bieden wij gratis aanl

-Betaling via creditcard, zoals Mastercard, Visa etc,. deze dienst bieden wij gratis aanl

-Betaling via Klarna achteraf betalen, hiervoor geldt een maximum bestelbedrag van €200

-Handmatige (vooraf)betaling op onze bankrekening, gratis, onze bankdetails zijn:

IBAN: NL98INGB0006549927

BIC: INGBNL2A

Ten name van: Handelsonderneming Fun4everyone.nl VOF

Als je voor deze betaalmethode kiest, dan gaan wij tot verwerking van je bestelling over nadat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Retourneren:

-Voor een gehele herroeping van u volledige bestelling/de koopovereenkomst verwijzen we je naar de pagina "herroepingsrecht" op onze site

-Voor het retourneren van een deel van je bestelling stuur je ons een bericht via het contactenformulier of rechtstreeks via het mailadres info@zwembande4fun.nl. Na ontvangst van het bericht ontvang je van ons een retourcode welke je dient te vermelden op de verpakking waarin je gaat retourneren. Direct na ontvangst van het product zullen wij je een creditfactuur sturen en zullen wij het overeenkomstige bedrag aan je overmaken. Voor acceptatie van het retourgetuurde product geldt dat je deze bij voorkeur zoveel mogeljk in de originele verpakking en in ieder geval in de originele staat en onbeschadigd retourneert.

Leveringsinformatie:

Na het plaatsen van uw bestelling krijg je rechtstreeks van de vervoerder via mail informatie over de levering. Onze ervaring is dat je deze informatie ontvangt in de ochtend op de dag van levering. 

Instructies die je meegeeft bij uw bestelling (bijv afleveren achter de woning of bij de buren etc) geven wij wel door aan de vervoerder, maar dat is geen garantie dat dit ook zo wordt uitgevoerd door hen. Als je niet thuis wordt aangetroffen wordt standaard geprobeerd bij 1 van de buren af te leveren.

Levertijd:

Indien het door jou bestelde produkt op voorraad is en je de bestelling voor 16uur plaatst, wordt normaal gesproken binnen 2-3 werkdagen naar je verstuurd. Indien je na donderdagmiddag 16uur bestelt en deze toch uiterlijk zaterdag geleverd wilt hebben, dien je dat bij uw bestelling aan te geven, dan gaan wij proberen dit voor je te realiseren, zaterdag is namelijk geen standaard leverdag voor de vervoerder.. Zondag is geen leverdag, daarop bestaan geen uitzonderingen. Tevens wordt er niet afgeleverd op feestdagen.

 

 

 

Hoe kun je ons bereiken ?

  • Per mail, 7 dagen per week, overdag en in de avond
  • Mailen kan naar info@zwembaden4fun.nl of via ons contactformulier

Veilig en betrouwbaar winkelen!

 

Onze klantenwaardering is hoog:

  • Gemiddeld waarderen onze klanten ons met een 9,7
  • 97%  beveelt zwembaden4fun aan
  • 300+ beoordelingen

Veilig en makkelijk betalen

 

© 2015 - 2024 Zwembaden4fun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel